Overslaan en naar de inhoud gaan

E-book: Zoet en zout water komt overal

Het belevings e-book:

Zoet en zout water komt overal

70-75 jaar Watersnoodramp

is gemaakt met een drijfveer.

Een toepasselijk woord bij een beladen onderwerp als de Watersnoodramp 1953, doch zeer belangrijk om over te dragen aan de huidige en volgende generaties.
Rampspoed, klein en groot, toont te allen tijde een kracht en geestkracht van de mensheid om te redden, te helpen en te overleven. De herinnering aan degenen, de redders in nood, die veel inzet hebben getoond is een eerbetoon met dankbaarheid.

Niet alles uit West- Brabant kon worden meegenomen. Slechts enkele verslagen van overlevenden zijn opgenomen. Een aantal recente ontwikkelingen worden getoond. Tegenwoordige kunstuitingen laten een impressie en verwerking zien. Het doel is om de Watersnoodramp 1953 steeds een plaats te geven met andere blikken om de ramp te herdenken. Zeker in een tijd waar het water een zegen is en tegelijkertijd een bedreiging; zoet en zout water kan nog steeds overal komen.

Auteur en editor Claudia Koole

Druk  -icoon links en bekijk het e-book schermvullend en in volle vormgeving om het te kunnen lezen en bekijken. Klik in het scherm naast de pagina’s om deze om te slaan.

Trefwoorden